fbpx
If you want to make quickly money online, here is an article about it. Visit the up coming internet site https://onlinegamblingtipss.blogspot.com/2019/11/5-easy-ways-to-make-money-quickly.html

Educația echilibrată

Obiectivul grădiniței Teko este să le dea copiilor toate instrumentele necesare pentru a se putea adapta oricăror provocări.

Robot face

Copiii de azi vor termina școala în 2030.

Lumea se schimbă. Valorile și abilitățile se schimbă, iar copiii trebuie să învețe să folosească schimbarea în interesul lor. De aceea am creat o programă educațională care combină principiile pedagogice moderne cu flexibilitatea necesară pentru a avea un copil independent, proactiv și adaptat la viața reală, oricum va arăta ea în 2030.

Tehnologie nu înseamnă televizor

Noua noastră abordare nu presupune să le dăm copiilor acces la televizor sau tabletele în mână cât e ziua de mare. Vrem să le arătăm copiilor că tehnologia nu înseamnă doar atât. Ci că aceasta este un instrument care poate fi folosit constructiv pentru învățare. Când ne referim la tehnologie ne referim la toate formele ei: de la scripete, la circuit electric, de la pompa cu apă la ventilator, de la robinet la robot, etc. Iar copiii vor descoperi cum funcționează fiecare prin construcții, experimente științifice sau proiecte. Așadar, Teko promovează administrarea echilibrată a tehnologiei.

feather on a white background. Macro

Echilibru

Mediul de învățare construit de grădinița Teko se bazează pe echilibrarea a 4 tipuri de activități definite în funcție de coordonare și de subiectul implicat.
1. Explorarea liberă permite copilului să fie direcționat doar de curiozitate și imaginație.
2. Proiectele și provocările adaugă structură în procesul de explorare.
3. Jocul cu reguli adaugă negocierea și înțelegerea între participanți pentru atingerea obiectivelor.
4. Activitățile specifice programei sunt cele cerute de curriculumul național făcute într-un mod experiențial.
Aceste 4 tipuri de structurare a timpului se găsesc în mod egal în programul copilului Teko, spre deosebire de alte grădinițe ce se concentrează doar pe una sau două tipuri de activități.

Ne gândim la școală

La grădinița Teko îi pregătim pe copii să se adapteze la cerințele școlilor pe care le vor urma, fie că sunt private sau de stat. Practic, ei vor urma și curriculumul național, la care se adaugă activități experiențale și metode noi de educație

Valorile copilului Teko

Ce urmărim în procesul de învățare

Încredere în forțele proprii

Prin oportunități de a face lucruri singur, crearea de contexte pentru manifestarea forței, auto-evaluare și provocări în rezolvarea de sarcini.

Autonomie

Asumarea autonomiei conform capacității vârstei: de la îmbrăcat la alegerea conștientă a activităților.

Găsirea soluțiilor

Identificarea resurselor necesare și a metodelor de dobândire a resurselor, expunerea la situații de găsire a soluțiilor și jocuri logice.

Creativitate

Prin manifestarea liberă a creativității și combinarea elementelor pentru obținerea unor noi rezultate.

Comunicare

Verbală și non-verbală, susținerea unei prezentări în fața colegilor, numirea emoțiior și extinderea vocabularului.

Feedback

Oportunități de exprimare a opiniei, argumentarea faptelor și dezvoltarea exprimării asertive.

Care sunt zonele de dezvoltare pe care este construită programa educațională TEKO?

Feedback zilnic individualizat

Știm că evoluția copiilor este o prioritate pentru părinți. De aceea îi vrem informați. Așa că transmitem zilnic feedback despre fiecare copil în parte. Informațiile sunt întotdeauna personale, private și la timp. Ele conțin observațiile educatorului, activitățile ce urmăresc obiectivele educaționale, fotografii sau filme. Iar părinții pot pune întrebări direct educatorului și au oportunitatea de a face sugestii.

feedback telefon

Formarea educatorilor

La grădinița Teko, educatorii sunt re-formați în cadrul unui program de training ce urmărește schimbarea vechii paradigme care implică fișe absurde, obiective identice pentru toți și pedepse sau recompense. Noul sistem de abordare a educației se concentrează pe necesitățile și oportunitățile copilului. Educatorii sunt responsabili să coordoneze pentru copii activități de învățare experiențiale pentru a crea “situații” relevante în lumea reală.

Educatorii sunt sprijiniți în misiunea lor de o echipă întreagă de specialiști; aceasta produce idei de activități, procură materialele necesare și se preocupă ca educatorii să fie informați despre noutățile din domeniu.

Completează-ți datele și noi te vom suna să programăm o întâlnire! E simplu!

Vino să afli mai multe!

Grădinița este în zona
Băneasa, București, sector 1.
Drumul Eugen Brote nr. 29-31, vila 2.
home@myteko.com
+40 754 057 722
+40 754 057 721