Teko

Prima grădiniță tech

Lumea se schimbă

Credem că educația este cel mai important aspect al vieții noastre

Credem că învățarea prin joacă este cel mai sigur mod de a ne păstra copilul curios din noi pentru tot restul vieții. De aceea am creat această grădiniță care nu este doar o altă grădiniță ci este grădinița pe care ne dorim să fi existat când eram copii.

Curiozitatea este mai importantă decât memorarea informației și credem că un adult ce își salvează copilul curios din el va avea succes în viitor, indiferent de cum va arăta acesta. De aceea ne folosim experiența, creativitatea și imaginația pentru a crea cea mai bună pedagogie menită să aprindă și să cultive curiozitatea aflată în copiii noștri.

Copilul este pe primul loc

Toate eforturile noastre sunt direcționate de acest motto. Activitățile, materialele didactice, spațiul, folosirea tehnologiei sunt gândite și îmbunătățite permanent pentru a susține copilul în dezvoltare.

children playing

Teko este simplu
WOW! spune un copil când este fascinat de experiența pe care o trăiește. AHA! urmează natural când înțelege.
Copilul este pe primul loc.

Teko este fun Copiii vin la Teko pentru că își doresc. Pentru că ne străduim să le mulțumim curiozitatea, pofta de activitate și bucuria nativă.
Copilul este pe primul loc.
copil fericit cu lupa
Teko este transparent
Împărțim cu părinții și educatorii cunoașterea noastră și ne dorim ca toți cei care se implică în educație să adopte metodele și activitățile noastre.
Copilul este pe primul loc.

Spațiu interactiv

Suntem de acord cu studiile care au dovedit că încărcarea pereților cu personaje și floricele scad capacitatea copilului de a se concentra. De aceea, designul grădiniței este simplu și minimalist.

Am păstrat ocuparea cu mobilă a încăperilor la minimum și le dăm ocazia copiilor să-și construiască propriul mediu. Spațiul grădiniței Teko are aproape 700 de metri pătrați, are încăpere specială pentru somn și spațiu interior de free play unde copiii interacționează între ei indiferent de vârstă pentru a se obișnui cu diversitatea oamenilor din jur și pentru a-și dezvolta comunicarea.

Locul de joacă exterior este un proiect viu ce se află în continuă schimbare pentru a facilita dezvoltarea fizică, cognitivă, emoțională și socială. Am folosit cele 4 ingrediente esențiale pentru a realiza un spațiu adorat de copii: o diversitate de spații, elemente cu mai multe utilizări, părți libere și design care să țină cont de dorința copiilor.

Echipa noastră

Suntem o echipă multidisciplinară formată din antreprenori și oameni din educație și tehnologie. 

În 2015 am deschis prima grădiniță tech din România și ne-am afirmat ca lider în educația hands-on pentru preșcolari, cu cele mai multe activități practice din lume. 

0
❤️ Copii fericiți
0
✅ Evenimente
0
💡Programe pentru copii

Ceea ce David a pierdut în cei doi ani, în care a frecventat grădinița anterioară, a recuperat într-o
lună și jumătate de când este aici.

Luminița Vasilescu, mama lui David

Completează-ți datele și noi te vom suna să programăm o vizită!
E simplu!

Vino să ne vizitezi!

Folosim cookies ca să-ți oferim cea mai bună experiență online.