fbpx
If you want to make quickly money online, here is an article about it. Visit the up coming internet site https://onlinegamblingtipss.blogspot.com/2019/11/5-easy-ways-to-make-money-quickly.html

Prima grădiniță tech

Lumea se schimbă

Credem că educația este cel mai important aspect al vieții noastre

Credem că învățarea prin joacă este cel mai sigur mod de a ne păstra copilul curios din noi pentru tot restul vieții. De aceea am creat această grădiniță care nu este doar o altă grădiniță ci este grădinița pe care ne dorim să fi existat când eram copii.

Curiozitatea este mai importantă decât memorarea informației și credem că un adult ce își salvează copilul curios din el va avea succes în viitor, indiferent de cum va arăta acesta. De aceea ne folosim experiența, creativitatea și imaginația pentru a crea cea mai bună pedagogie menită să aprindă și să cultive curiozitatea aflată în copiii noștri.

Copilul este pe primul loc

Toate eforturile noastre sunt direcționate de acest motto. Activitățile, materialele didactice, spațiul, folosirea tehnologiei sunt gândite și îmbunătățite permanent pentru a susține copilul în dezvoltare.

children playing

Teko este simplu
WOW! spune un copil când este fascinat de experiența pe care o trăiește. AHA! urmează natural când înțelege.
Copilul este pe primul loc.

Teko este fun Copiii vin la Teko pentru că își doresc. Pentru că ne străduim să le mulțumim curiozitatea, pofta de activitate și bucuria nativă.
Copilul este pe primul loc.
copil fericit cu lupa
Teko este transparent
Împărțim cu părinții și educatorii cunoașterea noastră și ne dorim ca toți cei care se implică în educație să adopte metodele și activitățile noastre.
Copilul este pe primul loc.

Spațiu interactiv

Suntem de acord cu studiile care au dovedit că încărcarea pereților cu personaje și floricele scad capacitatea copilului de a se concentra. De aceea, designul grădiniței este simplu și minimalist.

Am păstrat ocuparea cu mobilă a încăperilor la minimum și le dăm ocazia copiilor să-și construiască propriul mediu. Spațiul grădiniței Teko are aproape 700 de metri pătrați, are încăpere specială pentru somn și spațiu interior de free play unde copiii interacționează între ei indiferent de vârstă pentru a se obișnui cu diversitatea oamenilor din jur și pentru a-și dezvolta comunicarea.

Locul de joacă exterior este un proiect viu ce se află în continuă schimbare pentru a facilita dezvoltarea fizică, cognitivă, emoțională și socială. Am folosit cele 4 ingrediente esențiale pentru a realiza un spațiu adorat de copii: o diversitate de spații, elemente cu mai multe utilizări, părți libere și design care să țină cont de dorința copiilor.

Echipa noastră

Suntem o echipă multidisciplinară formată din antreprenori și oameni din educație și tehnologie. Împreună am creat cele mai avangardiste programe educaționale sub steagul fostului IKEDOO Institute și metodele noastre pedagogice au fost recunoscute de fundația LEGO și de câteva mii de părinți și copii.

Am început cu o casă pe care o pot construi copiii și apoi am făcut unele dintre cele mai interesante cursuri pentru copii. Am testat zeci de tipuri de activități și am descoperit cum să îi facem pe copii să învețe prin joacă fără să simtă presiunea adulților sau amenințarea pedepsei.

0
❤️ Copii fericiți
0
✅ Evenimente
0
💡Programe pentru copii

Echipa de fondatori

Vlad Andrei

Vlad Andrei

Încă de copil, Vlad și-a pus întrebarea “Care este procesul prin care omul învață?”. Pentru a afla răspunsul, a cofondat Ikedoo, fiind CEO-ul acestui proiect. De atunci, descoperirea lui continuă.

Madalina Muster Marinescu

psih. Mădălina Marinescu

Cu experiență de peste 10 ani în educarea și dezvoltarea copiilor, Mădălina a devenit unul dintre cei mai cunoscuți creatori de programe educaționale din România.

Maria Varvaroi

Maria Varvaroi

Maria este pasionată de inovație și de tot ce apare nou în lumea educației copiilor. S-a specializat în Customer Relationship Management și este responsabilă de experiența părinților în cadrul grădiniței.

Emma Vidaeff

Emma Vidaeff

Emma vine din mediul corporatist, iar pasiunea ei este antreprenoriatul. După 8 ani de Sales și CRM, a schimbat specializarea spre marketing. Teko Kindergarten este al doilea proiect căruia îi pune bazele din domeniul educației.

Ceea ce David a pierdut în cei doi ani, în care a frecventat grădinița anterioară, a recuperat într-o
lună și jumătate de când este aici.

Luminița Vasilescu, mama lui David

Completează-ți datele și noi te vom suna să programăm o vizită!
E simplu!

Vino să ne vizitezi!