Hai în echipa TEKO!

împreună schimbăm educația în România

sau trimite CV-ul tău la home@myteko.com

Echipă tânără și entuziastă

Training si mentorat

Salariu motivant

Asigurare de sănătate
privată

Transport gratuit de la
Piața Victoriei

Ieșiri lunare la distracție cu echipa

Adina, educator Teko

A fi educator înseamnă să fii creativ, jucăuș, răbdător, jovial, entuziast. Pot să spun că nu este una dintre cele mai ușoare meserii, însă aduce multă satisfacție. Nu trebuie să ai neapărat multă experiență deoarece vei trece printr-un program de training la început iar apoi vei fi în permanență îndrumat și format de către mentorii de la Teko. Ca să faci parte din echipă trebuie să ai dorință de învățare – foarte important, se pune mult preț pe acest lucru și să ai o fire organizată. 

Ah, și programul este full-time de la 8:30 la 17:30. 🙂

Educatorul TEKO:

Negociază cu copiii
Comunică asertiv
Este creativ
Este spontan
Ia decizii
Are un mindset de creștere
Are inițiativă
Este flexibil
Este orientat către soluții
copii fericiti cu educator

După ce aplici

Vom analiza cu atenție CV-ul tău.
Dacă te potrivești, te sunăm și vei fi invitat la un interviu în care să ne cunoaștem și să povestim despre noi, despre tine și despre responsabilitățile educatorului TEKO. La interviu vom programa o probă practică de aproximativ o oră, la o dată agreată împreună cu tine.

 

După proba practică, dacă totul este în regulă, stabilim data de la care începe aventura ta TEKO: vei intra într-un training de câteva zile, vei cunoaște restul echipei și copiii din clasa ta. Tot atunci vei începe și ședințele săptămânale de mentorat împreună cu directorul educațional.